Šef kunjinje

Duša Zemuna i moderan alaski duh Zemuna

Nenad Lučić

 Šef kuhinje restorana “Šaran” od 2004 god.

Sam za sebe, Nenad kaže: ‘Kuhinja je moja misija, za pristup kuvanju kao vrsti umetnosti.’ Svi specijaliteti restorana Šaran su njegova lična tvorevina. Ima izuzetno izgrađen osećaj za ukus hrane koju sprema, uči i podučava svoj kolektiv u kuhinji. Za njega postoji samo jedan zahtev, a to je: SIROVINA VRHUNSKOG KVALITETA. Sve ostalo je bogatstvo njegove duše, koja ima direktan odraz u ukusu njegove hrane. Hobiji u slobodno vreme su slikarstvo i vajarstvo.

Strastveni je i pecaroš, veliki broj sati provodi pecajući na Dunavu, Savi i Tisi. Duh slobode se oseća u njegovom radu i pristupu upravljanju kolektivom. U njegovom timu uvek vlada izuzetno dobro raspoloženje, a red, rad i disciplina su principi koji se ne diktiraju već se sami nameću i sprovode kao rezultat ukupnog pristupa kuhinji, kuvarskom pozivu, restoranu i osoblju. Potiče iz izuzetne porodice gde je stekao prve osnove poštovanja sebe i svog okruženja, osnove doslednosti i vrednog rada, što kolegama i kolektivu daje sigurnost i izuzetnu odgovornost prema profesiji i poslu koji obavljaju. Nenad Lučić je hrabar šef, koji ne prezire od izazovnih situacija, uvodjenja noviteta i praćenja trendova, ali isto tako veoma odgovoran šef koji stoji iza svojih odluka, koje donose vrhunske poslovne rezultate već skoro 20 godina u ovom restoranu.

Naš tim